Pisos i Cases de lloguer a Provençals del Poblenou, Barcelona
 
FILTRES
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Preu/Mes
0 Fins 0
Mapa Barrios Mapa Barrios Sants Montjuïc Les Corts Eixample Sarrià - Sant Gervasi Ciutat Vella Sant Martí Gràcia HortaGuinardo SantAndreu NouBarris L'Hospitalet de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Just Desvern Sant Cugat del Vallès Cerdanyola del Vallès Montcada i Reixacs Sant Adrià del Besòs Santa Coloma de Gramenet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- +
M2
0 Fins 0
abrir Cerca avançada
Rebre alertas
FILTRES
Mostra mapa
Amaga el mapa
Rebre alertes
Mostra mapa
Amaga el mapa
Dibuixa la teva àrea de pisos
subir

Per què llogar un pis al barri de Provençals del Poblenou, Barcelona?

Anteriorment pertanyent al barri del Poblenou, el barri de Provençals del Poblenou és una zona pertanyent al districte de Sant Martí que es va convertir en barri amb entitat pròpia l'any 2006.

Circumscriu als carrers Gran Via de les Corts Catalanes, rambla de Prim, carrer Pere IV, Josep Pla, Pallars, Avinguda Diagonal i el carrer Llacuna. El barri es distingeix per tenir dues àrees diferents, la part antiga industrial, formada per petites fàbriques i tallers ara en desús, i una àrea residencial, formada per edificis d'habitatges construïts durant els anys 70 a prop de la Gran Via.

El barri s'ha modernitzat i ha creat blocs d'habitatges moderns propers a l'Avinguda Diagonal. Si el que busques és viure en un barri tranquil, amb serveis, i proper al gran nucli empresarial del 22@, sens dubte és un lloc perfecte per llogar un pis al districte de Sant Martí.

 

Descobreix el barri de Provençals del Poblenou amb ShBarcelona

El barri de Provençals del Poblenou és molt interessant per a les persones que desitgin viure prop del treball, ja que està immers en un dels centres empresarials més importants de Barcelona, el 22@. Aquesta àrea es compon d'empreses, majoritàriament tecnològiques, i start-ups que s'han convertit en un valor econòmic de primer ordre per a la capital catalana.

És per aquest motiu que la zona és molt interessant per a qualsevol que busqui viure en una zona propera a la feina, en el cas de treballadors d'aquesta àrea, o de nous empresaris que decideixin viure al barri de Provençals del Poblenou per instaurar i viure a prop de la seva empresa.

Al seu torn, és perfecte per a executius d'aquestes zones que necessitin passar molt temps a la capital catalana. Els pisos de la zona són amplis, tot i que és possible també llogar apartaments de petites dimensions.

D'altra banda, és possible trobar alguns lofts de disseny avantguardista rehabilitats en antigues fàbriques i tallers, amb patis o jardins comunitaris. Els lloguers no són massa assequibles, sobretot per l'auge de la zona del 22@, que ha augmentat els preus de manera significativa als barris propers.

Aquest barri disposa de diversos serveis, i l'oferta comercial és extensa, gràcies al conegut centre comercial de les Glòries, que compta amb una àmplia oferta d'oci, restauració i multitud de comerços amb les millors marques.

Si estàs interessat a viure a un barri dinàmic, proper de la feina i amb moltes possibilitats de millorar en l'àmbit laboral, que sigui tranquil i estigui ben comunicat amb la resta de la Ciutat Comtal, el barri de Provençals del Poblenou és ideal.

 

Què veure al barri de Provençals del Poblenou, Barcelona

Una de les coses més interessants per veure al barri de Provençals del Poblenou és al Parc del Centre del Poblenou, un parc urbà modern dissenyat per l'arquitecte francès Jean Nouvel. La seva característica singular és que té forma triangular i el perímetre està compost per murs de ciment, amb plantes enfiladisses a les parets.